در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
پدر و مادر من هر دو فرهنگی بوده و فوت شده اند. من دختر مجرد آنها هستم که به صورت پاره وقت شاغلم و بیمه تامین اجتماعی برایم منظور می شود اما قرارداد استخدام ندارم و درامد ثابتی ندارم. آیا سازمان بازنشستگی میتواند حقوق مستمری من را با استناد به بیمه بودن از سوی سازمان تامین اجتماعی قطع نماید؟ با توجه به اینکه فرهنگیان عضو صندوق بیمه خدمات درمانی هستند نه تامین اجتماعی.
1 پاسخ
توسط (390 امتیاز)
پیشنهاد میکنم اگر میخواهید ادامه همکاری بدید ومستمری پدر ومادر را هم دریافت کنید تنها راهش قطع کردن بیمه تامین اجتماعی است . امیدوارم به شما هردو مستمری پدر ومادر را بدهند .

  ما هم دقیقا شرایط شمار و داریم وبعد از 30 سال خاک خوردن پدر ومادرم در این اداره مضخرف که عرضه نداره حداقل یک فرزند همکاربازنشستشونو ببرن سرکار تا بیکارنباشن ووووو  لعنت بهشون . تازگی یک قوز دیگه هم اضافه شده برای ما و اینکه برادر مجرد 30 سالم دراثر تصادف دچار مصدومیت 55 درصدی لگن و پا وسر واعصاب وچشم وگوش ودنئان و......شده و نمیدانیم با این وضع میتونه بره تحت تکلف یکی از والدین یا حتما باید تحت تکلف آدم زنده برن ؟ اصلا مستمری میدن بهش یا نه؟