در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

با سلام و سپاس فراوان بابت زحمات بی وقفه شما کارشناسان عزیز . گزارش ضایعات با توجه به نظریات پزشکی قانونی به شرح ذیل میباشد خواهشمندیم به صورت حرفه ای و دقیل پاسخ داده شود. با توجه به اینکه ارش هنوز مشخص نشده به صورت تجربی و تقریبی پاسخ بدهید الباقی صدمات دارای دیه مقدر میباشند. سپاس فراوان

  1. شکستگی مهره های ششم و هفتم گردنی
  2. شکستگی مهره سوم فقرات پشتی.
  3. شکستگی شدید ترقوه چپ همراه با جابجایی
  4. شکستگی استخوان بینی
  5. شکستگی بهبود یافته  به صورت معیوب استخوان تنه کتف چپ.
  6. اسیب نسج ریه چپ
  7.  اسیب شبکه عصبی بازویی و عصب زیر بغلی چپ.
  8. جراحت هر دو لب تحتانی وفوقانی به همراه جراحت مخاط هر دو لب (به نحوی که دندان ها نمایان گردیدند.
  9. مجموع 3 دامیه در چانه و سر و ارنج
  10.  مجموع 6 حارصه در صورت و بازو
  11. تورم و کبودی اطراق هر دو چشم
  12. خونریزی  زیر ملتحمه هر دو چشم
  13. کبودی پشت هر دو گوش
  14. کبودی و تورم پیشانی
  15. کبودی خلف گردن
  16. کبودی شانه چپ
  17. شکسنگی دنده هفتم چپ
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

۱. درصورت التیام و کج و خمیده نشدن گردن ارش دارد و اگر کج و خمیده شود دیه کامل دارد

۲. درصورت التیام بدون عیب ۱۰درصددیه کامل و درصورت التیام معیوب یا تغییر شکل ستون فقرات دیه کامل

۳. شکستن هر ترقوه با جابجایی یعنی التیام بصورت معیوب که ۵۰درصد دیه کامل دارد

۴. ده درصد دیه کامل

۵و ۶و۷. ارش دارد . مورد ۷ باتوجه به اثرات ان و محدود شدن حرکات دست ارش و دیه جداگانه ایجاد میکند

۸.توضیح بیشتر

۹. ۵درصد

۱۰. هر حارصه صورت ۱درصد و در غیر صورت نیم درصد

۱۱. نیم درصد

۱۲. ۳درصد

۱۳. نیم درصد

۱۴و۱۵و۱۶ مجموعا ۱درصد

۱۷. اگر سمت چپ باشد ۲.۵ درصد و اگر سمت راست باشد ۱درصد