در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
نزدیک به دو سال در شرکتی کار می کنم. در قرارداد سال قبل با توجه عدم توافق بر سر مبلغ قرارداد، قرارداد امضا نشد. و بدون امضا قرارداد شرکت حقوق و حق بیمه را واریز میکرد. در قرارداد جدید با توجه به عدم توافق دوباره بر سر مبلغ قرارداد، شرکت اخراجمون کرد؟ میخواستم بدونم بیمه بیکاری ما به چه شکلی خواهد بود و آیا شرکت با توجه به پرداخت بیمه ما در این مدت و عدم قرارداد با ما آیا تخلفی مرتکب شده است؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
سلام

کارگران فاقد قرارداد کار که توسط کارفرما اخراج میشوند در صورت داشتن حداقل 6 ماه سابقه بیمه و ارائه ارا مراجع قانونی میتوانند نسبت به تکمیل نمودن فرم درخواست بیمه بیکاری اقدام نمایند