در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام

متاسفانه جوابهای ارائه شده شفاف نمیباشد , سئوال این است که آیا لازمه استفاده از دوران خدمت سربازی در جبهه هابعنوان مشاغل سخت و زیان آور , دارای الزام مشغول بکاربودن در مشاغل سخت و زیان آور در زمان های قبل و بعد از دوران سربازیاست یا خیر ؟

ظاهراً دیوان عدالت اداری رای به ضرورت وجود , اشتغال بکار های سخت و زیان آور , قبل و بعد از سربازی داده است .
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برابر مقررات موجود، جهت احتساب سوابق خدمت در جبهه به عنوان سوابق سخت و زیان آور، وجود یکسال سابقه اشتغال در کارهای سخت و زیان آور الزامی است.