در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده 1 ماه پیش تصادفی کردم که از پشت به پرایدی زدم که سره پیچ حق تقدم رو رعایت نکرد و من از پشت به ان برخورد کردم 2 نفر از سرنشین او مصدوم شدن رفتن بیمارستان حال پرونده ما در شورا حل اختلاف است و 50 50 رانندگی مقصر کرده الان راننده ایی که بهش زدم نمیاد و بیخیال ماشینش شده و من ماشینم در پارکینگ است اصالت بیمه گرفتم فیش حقوقی گذاشتم ولی طرف اصلا نمیاد به قاضی هم میگم میگه باید اون بیاد تا ماشینت ازادشه راهنمایی کنید من چه کاری انجام دهم برای ازادی در ضمن طرف قصد پول گرفتن و سر کیسه کردن من را دارد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

از شکایت صرفنظر کنید و به قاضی بگید سازش کردید تا قاضی خودش پرونده رو مختومه کنه . اما قبل از این کار از طریق شورا تامین دلیل با ارجاع امربه کارشناس رو تقدیم قاضی کنید