در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
دیسک گردن و ارتروز گردن و دیسک کمردارم و تنگی کانال نخاعی باید قرص ارتی کولیشن ای اس ای بگیرم نمیدونم بیمه طلایی فرهنگیان هزینشو میده یانه
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در بیمه های تکمیل درمان یک پوشش هزینه نسخه های دارویی وجود دارد که شامل پرداخت هزینه تمام داروهای بیمه گذار می باشد.اما به خاطر داشته باشید که:

  1. در صورتی که نمونه داخلی برای داروی شما وجود داشته باشد هزینه ای برای نمونه خارجی پرداخت نخواهد شد و داروی شما تحت پوشش نخواهد بود.
  2. در صورتی که نمونه داخلی برای داروی شما موجود نیست تنها در صورتی هزینه دارو به شما پرداخت می شود که این دارو در سایت وزارت بهداشت و درمان به عنوان داروی تحت پوشش ذکر شده باشد.

جهت رسیدن هرچه سریعتر به پاسخ خود می توانید از طریق داروخانه هایی که دارای سیستم تاییدیه نسخ پزشکی هستند دریافت نمایید.