در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
سلام.... من معلم رسمی هستم و بیمه طلایی دارم.... میخام چشمم را عمل لیزیک کنم.... میخام بدونم بیمه از این هزینه چقدر آن رو متقبل میشود ؟ دکتر به من گفت هزینش 2میلیون و ششصد هزار میشه و همه آن رو بیمه طلایی قبول میکنه. ممنونم از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
این موضوع بستگی به قرارداد تنظیم شده و پوشش های در نظر گرفته شده برای افراد تحت پوشش در جدول تعهدات بیمه گزار دارد .