در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

میخواستم بدونم اگه جای زخم و بخیه و خراشیدگی که روی صورت باشه بمونه دیه زیبایی تعلق میگیره یا نه؟

و اینکه اگه تو تشخیص پزشکی قانونی جراحت ها کمتر از اون چیزی که هست قید شده باشه چیکار باید بکنم و چقدر از تشخیص اولیه زمان گذشته باشه مورد قبوله.

من تو تصادف دستم اسیب دیده ابتدا فکر میکردم یه درد و کوفتگی جزیی هست ولی الان بعد از گذشت چند هفته درد و تورم داره لطفن راهنمایی کنید که چیکار میتونم انجام بدم ممنون.
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

شرکتهای بیمه در زمان صدور بیمه نامه ثالث درصدی را به عنوان عوارض بهداشت و درمان پرداخت میکنند و در زمانی که تصادفی رخ میدهد بیمارستانها زیر مجموعه وزارت بهداشت موظفند مجروحین ناشی از تصادفات را رایگان پذیرش و درمان کنند منظور از درمان قطعی مجروحین هست در این بیمه مصدوم هیچگونه هزینه ای پرداخت نمیکند مگر مصدوم به دلخواه خود بیمارستان را تغییر دهد یا ابزار و دارویی را خود تهیه کند

در زمان بررسی دیه توسط پزشک قانونی نیز کلیه جراحات بررسی میگردد اگر اعتراضی نیز از طرف شما مطرح گردد دوباره بررسی خواهد شد.