در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
تصادف در حالت مستي در حالتي كه گواهينامه از قبل ٦ماه ضبط شده است يعني فاقد گواهينامه با سابقه قبلي.براي اين كه چند ماه پيش تصادف داشتم و شرب خمر كرده بودم.آيا اين يعني فاقد گواهينامه بودن? چون ضبط شده است ؟جالب تر آن است كه حكم قاضي دفعه پيش اين بود كه من اسپري دهان زده بودم و پرونده من را بست و ماشين هم از پاركينگ بيرون آمد ولي گواهينامه براي تست الكلي كه مامور همان لحظه ازم گرفت ٦ماه ضبط شد. آيا در اين تصادف جديد  بيمه شخص ثالث به سرنشين راننده اي كه آسيب ديده است و بدنه ي ماشينش كه آسيب ديده است تعلق ميگيرد؟ خواهش مند است يك وكيل يا يك فرد دانا مسلت به قوانين پاسخ تمامي جز هاي من را به ترتيب بدهد كه اگر نياز به وكيل بود با شما تماس حاصل كنم ممنون.
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

طبق قانون شخص ثالث در موارد زیر چنانچه یک خودرو بیمه نامه معتبر داشته باشد و تصادفی رخ دهد شرکت بیمه باید پس از تشکلیل و تکمیل پرونده مطابق اوراق قضایی بدون اخذ هرگونه تضمین خسارت مالی و جانی زیاندیدگان را پرداخت کند و سپس به قائم مقامی از زیاندیده به مقصر مراجعه و خسارت پرداختی را بازیافت میکند

این موارد عبارتنداز

1- عمد راننده مسبب حادثه

2- مستی حین رانندگی و استفاده از مواد روانگردان

3-نداشتن گواهینامه یا نداشتن گواهینامه متناسب با وسیله نقلیه

بنابراین خسارت جانی وارده از طرف شما به زیاندیدگان پرداخت و سپس شرکت بیمه برای بازیافت مبالغ پرداختی به شما مراجعه میکند

در قسمت بیمه بدنه مطابق شرایط عمومی قراردادی که با شما منعقد شده است در صورت که بند های مذکور اتفاق افتد خسارت به بیمه گذار پرداخت نمیگردد