در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام میخواستم ببینم آیا به طول درمان دیه تعلق میگیرد یا نه و اگر تعلق نمیگیرد پس چرا در متن پزشک قانونی قید میشود و چه تاثیری دارد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

هر گاه حادثه ای منجر به جرح ایجاد میشود ممکن است در نگاه اول پزشک نتوانتد نظر نهایی صادر کند به عبارتی تشخیص دهد که ممکن است زخم پیشرفت داشته باشد بنابراین در خواست مراجعه مجدد میکند تا روزی که پزشک تشخیص میدهد دیگر جراحت پیشرفت نمیکند و به عبارتی ختم درمان را اعلام میکند و نظر نهایی را در مورد میزان دیه اعلام میکند به آن مدتی که طول میکشد تا با مراجعه مجدد پزشک نظر نهایی را مبنی بر میزان دیه اعلام نمایدطول درمان گویند