در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
درشکستگی مهره۵گردن ک التیام یافته ولی منجلب ب تخلیه و دیسکتومی دودیسک بالاوپایین مهره ی شکسته شده وازآنجایی ک هردیسک۱۲درجه دامنه حرکتی داردوبه میزان۲۴درجه دامنه حرکتی گردن کمترشده است
 ایااین موردنقص عضومحسوب میشودوبدلیل کمترشدن دامنه ی حرکتی گردن شامل عدم بهبودی ودریافت دیه کامل میشود؟

دیه باتوجه ب محدودیت دامنه حرکتی ونقص عضو وانجام عمل وقراردادن پلاتین واینکه سه مهره ی گردن (مهره ی بالاوپایین مهره ی شکسته شده برای فیکس شدن دوقطعه استخوان مهره ی شکسته ب هم پیچ شده اندو دو دیسک میان مهره ی شکسته ومهره های بالاوپایین آن برداشته وتخلیه شده است)عملا به یکدیگر پیچ شده اندو دو دیسک بینشان برداشته وتخلیه شده است وانسان عادی دارای هفت مهره ی گردن بوده امادراین حالت بدلیل فیکس شدن دومهره ی بالاوپاین به مهره ی شکسته عملا پنج مهره ی گردن فعال میباشند چقدرمیباشد

همچنین دیه دامیه درپیشانی چقدراست.باسپاس فراوان ازکمک وراهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... برای مهره های گردن در قانون دیه مقدر مشخص نشده است. لذا با توجه به توضیحات شما و بوجود آمدن محدودیت حرکتی و کاهش عملکرد عضو مربوطه قطعاً نقص عضو مربوطه در نظریه پزشکی قانونی منعکس شده و مطابق مواد 626-627و628 قانون مجازات اسلامی مصوب 92  ارش با توجه به جمیع جهات معین خواهد شد.

جراحت دامیه در پیشلنی نیز 2درصد دیه ثابت است. البته درصورت باقی ماندن اثر جراحت پس از التیام علاوه بر دیه جنایت یک درصد دیه کامل نیز ثابت است.