در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

ضمن تشکر , آیا پس از گذشت چند ماه اززمان شروع بازنشستگی , میتوان برای دریافت سنوات مشاغل سخت اقدام نمود  ؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگربازنشستگی جهت دریافت حداکثری مزایای مستمری باشدوشمابامزایای عادی بازنشسته شده باشید.دیوان عدالت اداری دراین خصوص رای صادرنموده وقابل پی گیری میباشد . بعنوان مثال اگرباسی سال بصورت عادی بازنشسته گردیده باشیدچنانچه دراین مدت ده سال کارشما سخت وزیان اور براساس رای کمیته باشد دریافت میزان مستمری به 35 روزتبدیل میگردد.