در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام

چند سالی با صندوق روستایی همکاری داشتم و حق بیمه ی بازنشستگی پرداخت می کردم.حدود سالی میشه که در یک شرکت پیمانکاری به صورت تمام وقت مشغول بکارم.در سالهای پیش هم که باز طریق صندوق روستایی حق بیمه پرداخت میکردم،به صورت پاره وقت در جاهایی مشغول میشدم و شرکت ها اقدام به پرداخت بیمه میکردند.حال که میخواهم بیمه ی صندوق را به تامین اجتماعی انتقال بدهم میخواهم بدانم آیا ایام پرداخت شده توسط شرکت در محاسبه ی مبلغ مابه تفاوت تاثیری دارد یا نه؟

به طور مثال سال ۹۱ حق بیمه ی یک سال بیمه ی روستایی رو پر اخت کردم و مدت ۱۴۱ روز هم کارکرد شرکتی با پرداخت بیمه تامین اجتماعی رو دارم.

پیشاپیش از حسن توجه شما کمال تشکر و قدر داری رو دارم.ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام تعداد روز مهم نیست ولی مبلغی که بابت حق بیمه پرداخت میکنید در انتقال حق بیمه روستایی تاثیر دارد منظور این است اگر مبلغ پرداختی بیمه اجباری زیاد باشد به همان نسبت مبلغ انتقال بیشتر وبالعکس