در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بیمه_باعرض سلام بنده در مرداد ۹۶ تصادف کردم در ۲۰ اسفند  رای نهایی دادگاه صادر شد و پرونده به شرکت بیمه دانا در شعبه کرمانشاه انتقال داده شد.الان من هرچی پیگیری میکنم جوابه درستی به من نمیدهند و چون خودم اونجا مسافر بودم و کسیرو نمیشناسم امکان مراجعه حضوری برام نیست.هربار هم که تماس میگیرم اعلام میکنن که کمبوده بودجه داریم و هنوز ۹۶ رو واریز نکردیم شما حالا حالاها باید منتظر بمونین پس این قانونه بعد از ۲۰ روز از حکم دادگاه دیه واریز میشه کجاست؟برایه ثبته شکایات هم از من شماره بیمه نامه،کد نماینده و ...میخواد که من نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام... اول اینکه دیه شما اگر انشاا... درسال 97 پرداخت شود باید به نرخ 97 محاسبه و پرداخت گردد. ضمناً شما میتوانید پس از پرداخت خسارت بلافاصله نسبت به تنظیم دادخواست جریمه تاخیر در انجام تعهدات بیمه گر اقدام و شکایت نمایید. در ضمن پیشنهاد میکنم جهت تسریع در پرداخت از طریق اداره مرکزی بیمه گر در تهران پیکیری کنید. اینکه بودجه نداریم یک حرف بیخودیه.........