در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام . اینکه در طول مدت کار شخص حقوق خود را حداقل حقوق رد میکند و دو سال آخر منتهی به بازنشستگی رو افزایش میدهد (و یا حقوق واقعی خودش را وارد میکند) و رد میکند . آیا این کار یجور کلاهبرداریه ؟؟ و یا به عبارتی دزدیه ؟؟

اگر اشتباه هست با این وجود آیا باید در دو سال آخر حتی حقوق واقعی خودش (اگر بیشتر از حداقل حقوق ان سال بود) رو هم ارسال نکند تا فقط حد اقل حقوق را بگیرد ؟؟ چون در تمام خدمت حد اقل رد کرده واگر واقعی هم رد کند دارد قانون را دور میزند .

سوال عجیبی هست ولی ممنون میشم پاسخ بدید .
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر به هر شکلی واقعیت رو انجام دهد یعنی در دوسال آخر هرآنچه حقوق میگیرد واریز کند ودر دوسال آخر زیاد بشود ایرادی ندارد اما اگر عمدا اضافه کند از لحاظ شرعی درست نیست