در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

درباره تصادفی که سال 96 اتفاق افتاد در تاریخ 19/11/96 رای قطعی شد و پس از مراجعه به بیمه برای تحویل رای بیمه از صدور نامه  برای اخذ کپی پرونده از دادگاه و بیمارستان خودداری نمود و در تاریخ 5/1/97 درخواست کپی پرونده ها صادر شد و در تاریخ 22/1/97 تمامی پرونده ها به بیمه تحویل شد در تاریخ 3/3/97 ابلاغیه ای تحت عنوان رای اصلاحی برای من اومد  که در رای اصلاحی قاضی پرونده 2 درصد از دیه رو کم کرده و گفته سهوا به جای 8 درصد 10 درصد لحاظ شده ولی 8 درصد قطعیه . حالا با توجه به توضیحات میخواستم بدونم که مبنی محاسبه دیه سال 96 خواهد بود یا سال 97 .

شرکت بیمه هم بیمه کوثر می باشد .
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

ملاک محاسبات دیه سال پرداخت آن است اگر دیه ای در سال 97 قرار است پرداخت شود به همان نرخ 97 محاسبه میشود

نکته اینکه اگر پرونده ای به دلیل سهل انگاری زیاندیده از سال 96 به 97 منتقل شده  به عبارتی زیاندیده برای افزایش نرخ سال بعد از تکمیل پرونده خودداری نموده است نرخ محاسبه همان سا ل96 میباشد