در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من پنج‌ماه باردارم تاریخ زایمانم ابان ۹۷ است محل کارم به دلیل مشکلات اقتصادی تاپایان خرداد۹۷بامن قراردادبستن.یعنی ازاول تیربرخلاف میل شخصی بیکارمیشوم.سه سال سابقه پرداخت بیمه دارم.ایامحل کارم حق اخراج من رادارند؟دراینصورت میتوانم ازبیمه بیکاری استفاده کنم؟یااینکه میشه ازمرخصی زایمانم چهارماه قبل اززایمان استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
با توجه باینکه کارگاه شما قبل از تاریخ زایمان تعطیل میگردد شما می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید و متاسفانه ایام بیکاری شما با ایام استراحت بعد از زایمان تداخل خواهد داشت.