در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

من حراست بیمارستان میباشم با توجه به اینکه بیشترکسانی که به بیمارستان مراجعه میکنن بیمار هستند و احتمال انتقال بیماری به بنده زیاد است و واقعا بیشتر بیماران و همراهان انها خیلی ما را اذیت میکنند

آیا جزو مشاغل سخت و زیان آور هستم در ضمن بنده به صورت شیفت دو روز صبح دو روز عصر و دو روز شب و دو روز استراحت پست میدهم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بررسی سخت و زیان آور بودن مشاغل به عهده کمیته بررسی مشاغل مستقر در ادارات کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی می باشد، برای اطلاع از نوع شغل خود به کمیته درخواست خود را ارایه نمائید.