در سختی کار و مشاغل سخت توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا کوچک یا بزرگ بودن کارگاه در تعیین مشاغل سخت و زیان آور تاثیر دارد ؟

 برای مثال آیا امکان دارد کارگر جوشکاری به علت کوچک بودن کارگاه مشمول مزایای مشاغل سخت و زیان آور نشود در حالی که  اگر کارگاه بزرگ باشد مشمول گردد ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام، مبنای شمولیت سخت وزیان آوری الاینده سنجی واندازه گیری محیط کارمیباشد اگرچنانچه دریک محیط کوچک میزان الایندگی ازحدمجازبالاترباشدبارای کمیته های استانی مستقردراداره کارامکان سخت وزیان آوربودن وجوددارد