در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من نگهبان هستم که کاربنده به صورت دو روز صبح کار دو روز عصر کار ودو روز شبکار و دو روز استراحت میباشم صبح کاریها و عصر کاریها 6ساعته هست ولی شبکاریهای 12ساعته میباشد میخواستم بدانم اضافه کاری به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
بایستی در پایان هر ماه روزهای تعطیل را از روزهای کاری کسر کرده و آن را در 7.33 ضرب کنبد تا ساعات موطفی آن ماه شما مشخص شود.

جمع ساعات کارکرد ماه را از عدد به دست آمده کسر کنید تا اضافه کاری شما مشخص شود.