در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

با سلام

من می خواهم برای بیمه نویسندگی اقدام کنم.

  1. میخواستم بدانم ماهیانه چه مقدار باید برای حق بیمه پرداخت کنم؟
  2. و ایا می شود مبلغ بیشتری مثلا طی 15 سال پرداخت کرد تا مستمری سریع تر پرداخت شود؟
  3. و همچنین میزان مستمری سال 97 چه میزان است؟

با تشکر

توسط (100 امتیاز)
  1. 8درصد که میشه 95هزار تومان
  2. خیر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام و احترام

بیمه هنرمندان رشته های سینمایی ، موسیقی ، تئاتر و هنرهای تجسمی ( شامل نقاشی ، طراحی ، گرافیک ، خوشنویسی ، نگارگری ، مجسمه سازی ، تذهیب ) و نویسندگان مطبوعات ، خبرنگاران ، عکاسان حرفه ای ، نویسندگان کتاب ، مولفین ، مترجمین ، شاعران و مورخین

میزان کمک دولت : 10 درصد حداقل دستمزد سال

بیمه شدگان موصوف مشمول قوانین مقررات بیمه حرف و مشاغل آزاد میباشند .

نرخ حق بیمه :
این دسته از بیمه شدگان با توجه به قانون بیمه حرف و مشاغل آزاد میتوانند با سه نرخ 12 ، 14 یا 18 درصد به اختیار خود قرارداد تنظیم نمایند.

مشمول قانون کار : نمیباشد و بیمه بیکاری ندارد

مرجع معرف :
صندوق اعتباری حمایت از نویسندگان ، روزنامه نگاران و هنرمندان تا تاریخ 92/6/12 و از تاریخ 92/6/13 پذیریش درخواست منوط به کسب مجوز از معاونت فنی و درآمد سازمان میباشد.

مبنای دستمزد حق بیمه :
سابقه 5 یا کمتر از 5 سال بین حداقل و حداکثر - بیش از 5 سال سابقه بین حداقل دستمزد و حداکثر تا میانگین 360 روز قبل از ثبت تقاضا به انتخاب متقاضی

سقف سنی :
50 سال تمام و در صورت داشتن مازاد سنی ، متقاضی باید به میزان مازاد سنی نزد سازمان سابقه قبلی داشته باشد در غیر اینصورت امکان عقد قرارداد وجود نخواهد داشت.

بازنشستگی : دارد

بازماندگان -فوت قبل از بازنشستگی : فقط قرارداد 14 و 18 درصد

بازماندگان -فوت بعد از بازنشستگی : دارد

از کار افتادگی : فقط  قرارداد 18 درصد بعد از انجام معاینات پزشکی

درمان :
براساس تبصره 2 ماده 9 دستورالعمل اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی برخورداری از خدمات درمانی شاغلین کسب و کار خانگی در قالب بیمه ایرانیان خواهد بود و بر طبق ضوابط مذکور معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با همکاری وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مکلف است اعتبار مورد نیاز بیمه درمان مشمولین را در بودجه سنواتی کل کشور پیش بینی و نسبت به پرداخت آن به صندوق بیمه گر اقدام نماید. بدین ترتیب مشمولین واجد شرایط ضمن برخورداری از معافیت در پرداخت حق بیمه سهم درمان ، می توانند از خدمات درمانی بیمه همگانی کشور بهره مند شوند.

بیمه بیکاری : ندارد

کمک ازدواج : ندارد

غرامت دستمزد ایام بیماری : ندارد

غرامت دستمزد ایام بارداری : ندارد

کمک هزینه سفر : ندارد

هزینه اقامت : ندارد

هزینه همراه بیمار : ندارد

کمک هزینه کفن و دفن : در صورت پرداخت سرانه درمان دارد.

کمک هزینه پروتز و اروتز : در صورت پرداخت سرانه درمان دارد.
معاینات پزشکی

1 - با متقاضیان با نرخ 12%  بدون انجام معاینات پزشکی ، قرارداد منعقد میگردد.

 2 - متقاضیان با نرخ 14 % :
الف : در صورتی که متقاضی کمتر از یکسال سابقه داشته باشد جهت انجام معاینات معرفی میگردد چنانچه از کارافتاده کلی تشخیص داده شود قرارداد با نرخ 12% در غیر اینصورت قرارداد با نرخ 14% منعقد میگردد.

 ب - در صورتی که سابقه متقاضی یکسال و بیش از یکسال باشد ، بدون انجام معاینات قرارداد 14% منعقد میگردد.

 3 - متقاضیان با نرخ 18 % :
متقاضی جهت انجام معاینات پزشکی معرفی میگردد در صورتی که :

الف : از کار افتاده کلی تشخیص داده شود و سابقه کمتر از یکسال باشده قرارداد با نرخ 12 % و اگر یکسال یا بیشتر باشد قرارداد با نرخ 14% منعقد میگردد.

 ب : در صورتی که متقاضی از کارافتاده کلی نباشد قرارداد با نرخ 18% منعقد میگردد.

 توجه : متقاضی با احراز شرایط ذیل از انجام معاینات پزشکی اولیه معاف خواهند بود :

 1 - در تاریخ ارائه درخواست بیش از 9 ماه از قطع ارتباط بیمه ای آنان سپری نشده باشد .

 2 - قبل از قطع ارتباط بیمه ای به طور پیوسته حداقل  365 روز سابقه پرداخت حق بیمه که به لحاظ ازکارافتادگی معتبر است را دارا باشد.

12 درصد با سرانه برای یک نفر و حداقل دستمزد ............. 177000 تومان

14 درصد با سرانه برای یک نفر و حداقل دستمزد ............. 199000 تومان

18 درصد با سرانه برای یک نفر و حداقل دستمزد ............. 244000 تومان

در صورت ارائه معرفینامه از استفاده از کمک دولت حدودا مبلغ 110000 تومان در سال 97 از حق بیمه مذکور کسر میگردد.

به ازای اضافه شدن افراد تحت تکفل مبلغ 44000 تومان در سال 97 بابت هر نفر به مبالغ مذکور اضافه میگردد.

بخشنامه 17 امور فنی بیمه شدگان