در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

لطفا بفرماييد مصادف شدن يك روزتعطيل رسمي با ايام كاري نوبتكاري براي حقوق پايه يك ميليون و پانصد هزار تومان چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بایستی در پایان هر ماه روزهای تعطیل را از روزهای کاری کسر کرده و آن را در 7.33 ضرب کنبد تا ساعات موطفی آن ماه شما مشخص شود.

جمع ساعات کارکرد ماه را از عدد به دست آمده کسر کنید تا اضافه کاری شما مشخص شود.

هر ساعت اضافه کاری شما 9.550 تومان می باشد.