در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده از دو سال قبل با استخدام  در شرکتی با حقوق 5میلیون تومان حق بیمه برایم پرداخت شده ولی در شرکت قبلی بر مبنای حداقل حقوق بیمه پرداخت شده حال که تقاضای بازنشستگی و تعیین مستمری بر مبنای بخشنامه 60/1 تامین اجتماعی دارم و آقای ذلقی هم لطف کردند و پاسخ دادند بیمه نمی تواند برخلاف بخشنامه فوق عمل کند ولی بیمه می گوید اگر تقاضا دهی بر اساس بازرسی سوابقت را رد می کنند چگونه چنین چیزی ممکن است ؟ آیا از وکیل میتوان کمک گرفت ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام دوست عزیز از ابتدای سال ۹۶بخشنامه به صراحت تاکید نموده هر گونه حق بیمه ای که غیر متعارف هم به سازمان واریز شده باید براساس دوسال محاسبه ومیانگین گرفته شود