در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.من سال ٩٦ تصادف كردم و راننده مقصر بودم.بيمه طبق نظريه پزشك قانوني براي من ٢٧ درصد ديه زد.امسال بيمه ديه من را پرداخت كرد ولي از ٢٧ درصدي كه گفتن بيمه ١٧ درصد را پرداخت كرد و گفت كه چون راننده مقصر هستين ١٠ درصد كسر شده.ايا همچين چيزي وجود داره كه ١٠ درصد بايد كسر بشه؟ابا ميتونم واسه اون ١٠ درصد ديه باقي مانده اقدام كنم؟در ضمن همين ١٧ درصدي كه پرداخت كردن طبق ديه پارسال كه واسه راننده مقصر ١٩٠ ميليون بوده پرداخت كردن در صورتي كه امسال پرداخت كردن و ديه راننده مقصر امسال ٢٣١ ميليون هست.مگه نبايد طبق ديه امسال پرداخت ميكردن؟
3 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

خوب بود در سوال خود تاریخ شروع بیمه نامه را هم قید میکرددید چون قوانین مربوط به پرداخت خسارت رانندگان برای بیمه نامه های صادره بعد از اردیبهشت95تغییر نموده است . اگر بیمه نامه صادره مربوط به تاریخ قبل از اردیبهشت95 باشد به راننده فقط نقص عضو پرداخت میگردد . پرداخت دیه به روز فقط مختص دیه است.