در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام

نرخ دیه بینی شکسته در سال 97 چنده.و اینکه اگه شخصی که محکوم به پرداخت دیه شود مبلغ دیه را قسط ببنده ولی بعد از پرداخت چند قسط چند سال نپردازد. آیا برای ادامه اقساط دیه به نرخ روز حساب میشه؟
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ..... میزان دیه شکستگی بینی در صورت التیام مطلوب 10 درصد دیه کامل ثابت است که مبلغ آن به نرخ سال 97 معادل 231/000/000 ریال خواهد بود.

در صورت پرداخت اقساطی دیه نیز مطابق ماده 490 قانون مجازات اسلامی بشرح ذیل عمل میگردد:

(( ماده 490- درصورتي كه پرداختكننده بخواهد هر يك از انواع ديه را پرداخت نمايد و يا پرداخت ديه بهصورت اقساطي باشد، معيار، قيمت زمان پرداخت است مگر آنكه بر يك مبلغ قطعي توافق شده باشد.))

این بدان معنی است که هر میزان از دیه اگر به سال جدید منتقل شود باید به نرخ همان سال جدید محاسبه و پرداخت شود.