در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام .آیا همه شرکتهای بیمه می توانند اتباع خارجی دارای کارت اقامت را بیمه عمر و سرمایه گذاری نمایند یا فقط بیمه پاسارگاد
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... مطابق آئین نامه های بیمه زندگی محدودیتی در تابعیت افراد برای بیمه کردن وجود ندارد و این امر بستگی به تصمیمات داخلی هر بیمه گر دارد که این ریسک را بپذیرد یا خیر. طبق فرمایش شما در حال حاضر بیمه پاسارگاد براحتی در صورت اقامت قانونی اتباع در ایران این بیمه نامه را ارائه میدهد.