در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام  من یک تبعه مجاز افغانستانی در ایران هستم دارای کارت اقامت مجاز و بصورت کاملا قانونی در ایران زندگی میکنم من برای بیمه شدن بیمه درمانی باید به کجا مراجعه کنم ؟؟لطفا جواب بدید
2 پاسخ
توسط
سلام باید به دفاتر اتباع شهر سکونت تان مراجعه کنید. و می بایست بیمه ی کارگری که حین ارائه کارت کارگری به شما داده شده به همراه داشته باشید
توسط (5,240 امتیاز)
سلام

روزشما بخیر .دوست عزیز ومحترم اهل افغانستان وظیفه بنده و همکارانم در صنعت بیمه

ارائه مشاوره وراه کار جهت استفاده بهینه از زندگی دراین کشور برای عموم هموطنان

و عزیزان مهاجر هستیم. معمولا افرادی که بصورت مهاجر هستند وهیچگونه پشتوانه ی

مالی و ملکی ندارند خیلی باید سنجیده تر عمل نمایند . این عمل یا راه درست را باید

یک مشاوره آگاه به شما ارائه دهد.

داشتن دفترچه درمانی باتوجه به بروز اتفاقها بیماریها بسیار حیاتی و لازم می باشد.

اما ازهمه مهمتر آینده نگری و ایجاد آرامشی برای آینده خانواده بسیار مهمتر می باشد

به این دلیل که ما همیشه دراین سن باقی نمی مانیم و سال به سال توان جسمی ما روبه

کاهش می باشد و توان دوندگی های دوران جوانی را نخواهیم داشت.

شما درصورتیکه خواستید درهردوصورت بیمه خدمات درمانی و بیمه عمر و پس انداز

مشاوره و راه کار درست را به شما ارائه دهم  بنده و همکاران وکارشناسان اهل

افغانستانی درخدمت شما هستیم .