در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام، حدود 17 سال سابقه بيمه دارم، 2 سال است كه در شركتي  سهامي عام مشغول به كار هستم از سال 95 در مدت اين 2 سال با سمت كارشناس مشغول به كار بوده ام وپايه حقوقم تا پايان سال 96 (2/000/000 تومان) بوده اما در سال جديد بدون هيچ دليل قانع كننده اي عنوان شغلي ام از كارشناس به كارمند تبديل شده و پايه حقوقم هم بدون افزايش سال 97 به (1/500/000 تومان ) تبديل شده است ضمنا در اين مدت هيچگونه مورد انظباطي و يا كوتاهي در انجام امور نداشته و همچنين مدت قرارداد هم از يكسال به سه ماه ، ابتدا قراردادم را امضا نكردم اما با فشار مجبور به امضا شدم لطفا راهنمايي كنيد چه كار بايد بكنم آيا اينكار قانوني است و اگر بخواهم پيگيري كنم چگونه مي شود. ممنون و متشكر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
مدت قرارداد که با تواق طرفین تعیین می شود اما عدم افزایش حقوق در سال جدید یا کاهش آن غیر قانونی می باشد و شما می توانید در اداره کار شکایت کنید.