در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
یه شرکت مسولیت محدود ثبت کردم در خصوص مشاغل خانگی ،افراد زیادی در زمینه ها ی گوناگون مشغول کارند.در منزل خودشون چه نوع بیمه ای رو توصیه میفرمایید برای کارکنانم.درامدهاشون هرکدوم متغیره.؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما نمی توانید برای افراد شاغل در منزل بیمه رد کنید زیرا واحدهای مسکونی کارگاه محسوب نمیگردند و در تعریف تامین اجتماعی و کار ، کارگاه تعریف خاص را دارد لذا چنانچه افراد موصوف شاغل در منزل خود بصورت کاملا خانوادگی کار را انجام میدهند از تاریخ 90/1/23 مشمول قانون مشاغل خانگی میباشند و وفق بخشنامه 669 فنی سازمان تامین اجتماعی باید بیمه پرداز شوند و مشمول قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل میباشند در ضمن مشمولین صندوق بیمه اجتماعی روستائیان از شمول این بخشنامه خارج و نابع مقررات صندوق خود میباشند.