در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام برادرم سال90 با موتور سیکلت با شخص ثالث تصادف کرده، هنگام تصادف برادرم گواهینامه نداشته اما بیمه نامه او کامل بوده، شرکت بیمه ایران بعد از بهبودی شخص ثالث و طی مراحل دادگاه، دیه فرد که میلغ 90 میلیون تومان بود رو پرداخت کرد و براساس قوانین بیمه تمام دیه ای که شرکت پرداخت کرده تقسیط شده و ماهانه مبلغی رو به شرکت بیمه ایران پرداخت می کند
اما پرداخت اقساط برای بردارم بسیار سخت هست و هر از مدتی خانواده ام به او کمک می کنند تا اقساط معوقه را پرداخت کند
آیا راهی برای بخشودگی اقساط باقی مانده وجود دارد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید-باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

در ماده ۱۵ قانون بیمه ثالث ۹۵ در انتهای ماده تصریح شده بیمه گر میتواند تمام با بخشی از خسارت پرداخت شده راننده بدون گواهینانه رو از راننده دریافت کنه .

به همین کلمه تمام یا بخشی استناد کنید و درخواست کنید تا درصدی از دیه پرداختی رو به شما ببخشن .

ضمنا
شما میتونید درخواست کاهش اقساط بعلت ناتوانی از پرداخت رو داشته باشید. معمولا میتونید تا نصف مبلغ فعلی اقساط رو کاهش بدید