در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام. حدود 20 روز قبل در کارگاه و هنگام کار روزانه دچار حادثه ازناحیه ستون فقرات شده و به بیمارستان منتقل شدم .در انجا مشخص شد که یکی از مهره های کمرم شکسته است .به پیشنهاذ ریس کارگاه _جهت انتقال به بیمارستان محهز تر _از ان بیمارستان مرخص شدم . اما ریس کارگاه به بهانه تهیه پول و جستجوی پزشک مجرب من را به خوابگاه منتقل کرد و تا امروز درمان من را به تاخیر انداخته است .لطفا راهنمایی بفرمایید که شرایط استعلاجی و بیمه من چگونه است و ایا باید خودم به بیمه مراجعه کرده وشکایت کنم؟ضمنا گزارش حادثه هم برای من رد شده است .با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
کارفرما مکلف است نهایتا تا سه روز پس از حادثه فرم گزارش حادثه را تکمیل کند. همچنین بایستی اقدامات اولیه درمانی و اعزام به مراکز درمانی را برای کارگر حتدثه دیده انجم دهد.

در غیر این صورت شما می توانید بابت حادثه ای که در محل کار اتفاق افتاده از کارفرما شکایت کنید.