در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده در مورخ22/8/96تصادف کردم و راکب بودم و مقصر شدم بیمه نامه من از 9/96الی9/97اما بیمه میگه فقط عضومیدم درصورتی که پزشک قانونی 27%برام تعیین کرده؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی.... بر اساس ماده 3 قانون جدید بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 95 بیمه گر موظف به پرداخت دیه و ارش جراحات وارده به راننده مسبب حادثه میباشد و در حالت عادی نیاز به شکایت از بیمه گر ندارد. شما میتوانید دادخواستی با موضوع الزام بیمه گر به تعهدات بیمه نامه طبق قانون تنظیم کرده و شکایت علیه بیمه گر مطرح کنید. لکن قبل از اینکار با ارسال اظهارنامه رسمی درخواست خود را رسماً به بیمه گر ابلاغ کرده و در صورت عدم تمکین اقدام به شکایت کنید.

پیشنهاد میکنم جهت تسریع و راهنمایی دقیق تر از مشاوره تلفنی سایت بهره مند شوید.