در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید ...من قبل از خدمت در مغازه ای مشغول به کار و بیمه بودم بعد به خدمت رفتم و بعد از پایان خدمت مغازه ای که مشغول به کار بودم و بیمه بودم تعطیل شده به دلایلی حالا بنده بیکار هستم آیا امکان استفاده از بیمه بیکاری برای بنده وجود داره یا خیر به مدت 11 ماه قبل از خدمت هم حق بیمه داده بودم ممنون
توسط (100 امتیاز)
انتقال داده شده توسط

خسته نباشید از استاید کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم yes

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

برای استفاده از مستمری بیمه بیکاری از زمان قطع همکاری ظرف مدت 30 روز باید اقدام کنید و با توجه به گذشت زمان بیش از 30 روز بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد.