در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر بنده۵۹ سال سن دارم ومغازهای کوچک در ابتدا کوچه دارم با درامد بخور نمیری و مدت ۷ سال است بیمه تامین اجتمایی پرداخت میکنم با کارفرمایی خودم و روی مغازه خودم را بیمه کردم اکنون سازمان تامین اجتمایی برای این ماه قبض صادر نمیکند  می گوید شما چون کارفرما خودتان هستید باید شاگردی بگیرید و او را بیمه کنید تا بیمه تا خراب نشود برای من امکان این کار نیست با این درامد لطف کنید راهنمایی بفرمایید با تشکر با توجه به سنم نمی توانم بیمه خویش فرمایید ازاد هم بشوم ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما میتوانید از طریق بیمه اختیاری ۲۷درصد  اقدام نمایید و چونکه درخواست مشاغل آزاد کردید اینطور به شما گفتن ویگر نیازبه داشتن کارگر نیست