در بازنشستگی و مستمری توسط (870 امتیاز)
سلام پدرم 7 سال و 28 روز سابقه بیمه دارد. سن ایشان 47 سال است چهار سال ابتدایی آن از طریق کارگاه رد شده و سه سال ما بقی از طریق اختیاری.چند سال دیگر باید بیمه بپردازیم تا بازنشسته شود؟ هم اکنون ماهیانه 300 هزار تومان می پردازیم خیلی سنگین است پدرم می گوید دیگر خسته شدم نمی توانم هزینه به این سنگینی را بپردازم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام شرط بازنشستگی پدر شما باید به ۶۰سال برسد که دارای ۱۰سال سابقه داشته باشدکه بتواند بازنشسته شود یا ۳۰سال سابقه و۵۰سال سن میتواند بازنشسته شود