در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وعرض تشکر   بنده تا سال 94 حداقل حقوق و از سال 95 در شرکت دیگر با حقوق 5میلیونی حق بیمه پرداخت کرده ام و با 25سال سابقه تصمیم دارم تقاضای بازنشستگی نمایم بیمه با استناد به چه قانون یا بخشنامه یا دستورالعمل و غیره میتواند از تعیین مستمری بر میانگین حقوق دو سال آخر سر باز زند؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام با توجه به تصویب قانون از طرف مجلس از ابتدای سال ۹۶موظف است مبنا رو بر دوسال آخر محاسبه نماید وبه هیچ طریقی نمیتواند سرباز زند‌