در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام از دو شرکت بیمه عمر تهیه کردم

ک یکی از شرکت ها تا سقف ۴۰ میلیون برای هر بیماری امراض خاص میده و دیگری تا سقف ۳۰ میلیون فقط برای یکبار اگر من سقف پوشش هر دو بیمه را بخرم آیا ۷۰ میلیون کمک هزینه امراض خاص پرداخت میشود یا چگونه است

همچنین یکی از  شرکت ها در صورت از کار افتادگی تا ده سال معافیت پرداخت و مستمری سالیانه و غرامت میدهد و شرکت دیگر تا آخر قرداد معافیت پرداخت دارد و غرامت میدهد در اینجا آیا غرامت هر دو شرکت جمع و از پرداخت حق بیمه دو شرکت معاف میشوم

با تشکر
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی  .... بیمه عمروسرمایه گذاری یک بیمه اختیاری بوده و بیمه گذار در خرید چندین فقره بیمه نامه آزاد است تنها محدودیت در بیمه عمر صرفاً در میزان پوشش سرمایه فوت میباشد که سقف آن در سال 97 توسط بیمه مرکزی به 500 میلیون تومان افزایش یافت. لذا در صورت رعایت این سقف در تجمیع بیمه نامه ها، هر شرکت بیمه در خصوص کلیه پوششهای تعهد شده در بیمه نامه اعم از بیماری خاص و ازکارفتادگی و...  تا سقف آن متعهد به پرداخت میباشد و شما با رعایت شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه امکان بهره مندی از پوشش هر بیمه نامه بصورت مجزا را خواهید داشت.

قبل از خرید،  پیشنهاد دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه عمر از طریق همین سایت را دارم.