در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
دراول انقلاب 2سال بامدرک دیپلم باعقد قرارداد برای تربیت معلم در دانشسرا که حقوق میگرفتم و دفترچه درمان داشتم مشغول بودم که اخراج شدم همون وقت الان برای جمع آوری  سابقه بازنشسته گی بیمه تامین اجتماعی از کجا باید درخواست بدم بیمه یا آموزش پرورش ؟جزو سابقه تامین اجتماعی برای بازنشستگی میشه؟سنم 59سال و کل سابقه ام تامین اجتماعی 16.5سال است..ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام کارآموزان دانشسراهها حق بیمه شان به صندوق بازنشستگی کشوری  واریز میشده ودر حال حاضر باید به تامین اجتماعی مراجعه نمایید وبا پرکردن فرم انتقال کسور موضوع را پیگیری نمایید