در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

اگر دوتا بیمه عمر یکی از سامان و دیگری از پاسارگاد داشته باشم پوشش ها و بازنشستگی چگونه میشه

آیا از هر دو بیمه میشه غرامت فوت حادثی و طبیعی گرفت

در مورد امراض خاص چطور میشه از هردوشون کمک هزینه گرفت با توجه ب اینکه سقف و نوعشون متفاوته

در مورد از کارافتادگی آیا هر دو شرکت موظف ب عمل ب تعهدات خودشون هستن یا تغییری درونش ایجاد میشه
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست من سلام

از آنجا که ارزش انسان قابل تقویم به پول نیست به عبارتی نمیتوان بر روی انسان قیمت تعیین کرد پس در بیمه های عمر تمام پوششها در زمان محقق شدن از همه شرکتها قابل دریافت است

0به جز هزینه پزشکی البته به یاد داشته باشید بیماریهای خاص هززینه پزشکی محسوب نمیشود