در پشتیبانی بیدبرگ توسط (100 امتیاز)
سلام.من حدودا ۱۱ ساله توی یه شرکت خصوصی مشغول به کار هستم.تعداد کارکنان ۱۰ نفره.سوالم اینه که من که ۱۱ ساله سابقه دارم ایا پایه حقوقم با یه نفر که تازه وارد شرکت شده یکیه؟؟؟یعنی سال ۹۷ که مایه حقوق ۱۱۵۰۰۰۰شده ،برای منم همینه.این سابقه کاری من تاثیری نداره روی پایه حقوق.جزو شرکتهای طبقه بندی مشاغل نیستیم‌.شرکت هم تمام مزایا را میده.سنوات.عیدی.بن.خواروبار.پایان کار.همه را میده.ممنون میشم جواب بدید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله هیچ فرقی نمیکند فقط بستگی به کارفرما دارد چه مبلغی حق بیمه برایتان رد کند اما اکثر کارفرماههای شرکت خصوصی در لیست بیمه برای پرسنل خود حداقل رو رد میکنند