در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب. برادر بنده به رحمت خدا رفته اند و بیمه عمر گروهی آسیا بوده اند. شرکت ایشان اعلام کرده برای گرفتن مبلغ بیمه عمر نیاز به انحصار وراثت هست. ولی تا اونجا که من تحقیق کردم و خودم هم در چند شرکت بیمه عمر بوده ام، در قرارداد بیمه، شخص بیمه شده یک یا چند نفر را به عنوان ذینفع معرفی میکند و پس از فوت، مبلغ بیمه حداکثر تا 72 ساعت به ذینفعان قابل پرداخت است و نیاز به انحصار وراثت و پرداخت مالیات نیست. لطفا بنده را رهنمایی بفرمائید. چگونه میتونم بفهمم ذینفعان بیمه برادرم چه کسانی هستند و برای اخذ مبلغ بیمه نامه ایشان چه اقداماتی باید انجام بدم. خیلی ممنون از توجه و پاسخگویی شما.
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در بیمه های عمر گروهی معمولاً به سبب تعداد زیاد بیمه شدگان بصورت پیش فرض ذینع بیمه نامه وراث قانونی تعیین میگردد.مگر اینکه شخص بیمه شده تقاضایی مبنی بر تعیین ذینع ارائه نماید. در صورت تعیین وراث قانونی ارائه انحصار وراثت الزامی است .