در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
باسلام و وقت بخیر بنده بیمه عمر وسرمایه گذاری هم واسه خودم هم واسه خانم خرید کردم 20ساله موقعی که سندش آوردن انگاره که کپی هست خیلی شک تو دلم افتاده میگم نکنه کلاهبرداری باشه 20سال هزینه بدی بعد 20سال دستت هم جای بند نباشه

 آیا کلا اینطور هستش لطفا راهنمایی کنید

 بعدا آیا واقعا این مبلغی که تو قراردادهست بعد 20سال بخودمون میدن یا از اون مالیات وهزار تا ماده تبصره ازش کم میشه حتی از سرمایه خودمون هم کمتر میدن

 محضی رضایی خدا واقعیت وبگید از همه طرف زیر فشاریم لااقل یه جوری بشه موقع از کار افتادگی محتاج کسی نباشیم با تشکر
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در بیمه ها یک پیش سند وجود دارد به نام "پیش نویس" که قبل از هر گونه سند رسمی میتوان آن را به بیمه گذار جهت اطمینان از صحت مسائل نوشته شده ارائه داد.در بیمه های عمر اغلب برای برطرف کردن شک بیمه گذاران جهت پرداخت وجه به بیمه گذار ارائه میشود که البته روی آن کلمه پیش نویس قید شده است.

در صورتی که شما وجه را به حساب واریز کرده باشید سند اصلی پس از حدود48 ساعت آماده خواهد بود.اما برای برطرف کردن شک شما!!!!

برروی تمامی بیمه نامه ها یک کد رایانه درج شده و یک کد بیمه نامه

میتوانید با شرکتی که بیمه از آن تهیه شده(توجه نمایید شرکت اصلی نه نمایندگی) تماس گرفته و با استفاده از این دو کد صحت بیمه نامه و یا مراحل بیمه ای خودرا جویا شوید.

با تشکر