در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اينجانب بيمه نامه صندوق سبد سرمايه گذاري پرريسك دونرخي سامان درسال 95 بصورت 10 ساله با حق بيمه شش ماهه 12000000 ريال با سرمايه فوت 600000000 ريال تهيه نمودم.در سال دوم الحاقيه افزايش بمبلغ 40000000 ريال و پرداخت ساليانه دريافت كردم و براي سال سوم تصميم به افزايش حق بيمه بمبلغ 80000000 ريال ساليانه  دارم.سوال بنده اينست كه هم اكنون نرخ تعديل سرمايه 5% و نرخ تعديل حق بيمه 10% ميباشد كه از نظر خودم مناسب نميباشد.هدفم عمدتا سرمايه گذاري و كسب سود ميباشد.لطفا راهنمايي فرماييد نرخهاي مناسب براي تعديل سرمايه و حق بيمه چه ضرايبي ميباشد و همچنين قصد پايين آوردن مبلغ  پوشش بيمه فوت باضريب 300%سرمايه را نيز دارم و همچنين حذف پوشش بيمه امراض خاص.لازم به ذكر است دربيمه نامه همين2 پوشش را تهيه نمودم.باسپاس فراوان از راهنمايي كارشناسان محترم.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که اگر تمایل به دریافت سود بیشتری رو دارین باید تعدیل پوشش های خودتون رو صفر انتخاب نموده و تعدیل افزایش حق بیمه تون رو بین 20% تا 25% انتخاب بفرمایین جهت بهره برداری هر چه بهتر از منابع مالی بیمه نامه تون.

ضمنا" پوشش های بیمه نامه تان را حذف نفرمایین،جون با توجه باینکه 3 سال از بیمه نامه تون گذشته،ریسک شما کمتر از زمانی هست که شما بیمه نامه رو ثبت نام فرمودین و حق بیمه زیادی برای این پوشش ها از شما دریافت نخواهد گردید.

بنابراین حذف آن پوششها برای شما از نظر اندوخته ای تاثیر زیادی بر میزان اندوخته دریافتی تان نخواهد داشت.

با تجدید احترام