در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

گویا برای تغییر نرخ تعدیل جهت افزایش سود سرمایه، نیاز است تا با درخواست الحاقیه در زمان سال مالی ، این افزایش صورت بگیرد.

در بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه ملت، از کدام منو می توان سال مالی را پیدا کرد؟

و آیا حتما باید در همان زمان الحاقیه را پیوست کرد یا می توان همین حالا این کار را انجام داد و شرکت ، خودش در زمان سال مالی، الحاقیه مورد نظر را لحاظ خواهد کرد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز منظور از سال مالی بیمه نامه تاریخ صدور بیمه نامه در هر سال می باشد به عنوان مثال در صورتی که شما آبان ماه بیمه نامه خود را تهیه کرده باشید سال مالی شما آبان ماه هر سال می باشد.

در پاسخ به سوال دوم شما ، خیر می توانید در هر زمان الحاقیه خود را ثبت نمایید اما به خاطر داشته باشید تغییرات بیمه نامه پس از رسیدن به سال مالی بر روی بیمه نامه شما اعمال خواهد شد و شرایط بیمه نامه تا پایان آن سال طبق شرایط قبل خواهد بود.