در سایر توسط (100 امتیاز)
شلام.من چندسال پیش برای یکی رفتم شهادت دادم که دارایی نداره.حالا معلوم شده یه خونه هست که نصفش به نامشه.هر از چندگاهی از دادگاه ابلاغیه میاد.خسته شدم از رفتن دادگاه.خودمم نمیدونستم خونه به نامشه.پرونده مالیه.هنوز حکمی صادر نشده

سوالم اینه اگه شهادتمو پس بگیرم مجازاتی داره.
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :

طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی