در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا هزینه های جراحی و بستری که در بیمه تکمیل درمان بیمه عمر پاسارگاد پوشش داده شده، شامل زایمان نیز می شود؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... بیمه درمان تکمیلی که یکی از مزیت های بیمه های عمروتامین آتیه بیمه پاسارگاد میباشد برای بیمه گذارانی که ذخیره ریاضی(ارزش بازخرید)  آنان بیش از بیست میلیون ریال باشد و شش ماه از زمان صدور بیمه نامه سپری شود تعلق میگیرد و فقط شامل بستری بیمارستانی عمومی و اعمال جراحی تخصصی بوده و هزینه های زایمان را شامل نمیگردد.