در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
14 سال سابقه سخت و زیان آور دارم. 4 سال سابقه عادی. 42 سال سن دارم. با چه تبصره ای میتوانم درخواست بازنشستگی کنم؟

 حتی با حقوق کمتر از 30 روز
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر آقا باشید ۱۴سال بعلاوه ۷سال ارفاق میشود ۲۱سال و۴سال هم عادی جمعا میشود ۲۵سال سابقه ونمیتوانید از پیش از موعد استفاده نمایید ولی چنانچه خانم باشید با این وضعیت میتوانید از پیش از موعد استفاده نمایید