در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اگر تاریخ سررسید پرداخت حق بیمه ۲۹ام  هر ماه باشد اما حق بیمه هر ماه ۵ ام  واریز شود جریمه تعلق میگیرد یا از مبلغ اندوخته فرد کسر میگردد!؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... بطور معمول اغلب شرکتهای بیمه در خصوص اقساط بیمه های عمر پس از تاریخ سررسید یکماه مهلت پرداخت نیز درنظر میگیرند که در این مهلت هیچ جریمه ای تعلق نخواهد گرفت. لذا در صورت پرداخت پس از مهلت مقرر هم جریمه از ذخیره بیمه نامه کسر شده و در مبلغ اقساط واریزی تغییری بوجود نمی آید.