در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام. من در تاریخ ۹۷/۲/۱۵ با نرخ بیمه ۱۲ درصد و حقوق حداقلی ۳۷۰۴۲۳ ریال بیمه شدم. جهت پرداخت، یک ماه را انتخاب کردم که مبلغ ۹۹۶۹۵۳ ریال محاسبه شد در صورتی که در سایت شما در پاسخ به سئوال یک نفر محاسبه حق پرداخت برای سال ۹۷ به صورت زیر محاسبه شده است.

بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با نرخ 12 درصد؛ اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : ماه های 31 روزه:  ۱۳۸۱۵۳۴ ریال ، ماه های 30 روزه:  ۱۳۳۶۹۶۸ ریال و ماه های 29 روزه:  ۱۲۹۲۴۰۲ ریال

می خواستم بدانم چه مشکلی برای من وجود دارد که مقدار کمتر برآورد شده

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما در ماه اول حق بیمه 17 روز را پرداخت نموده اید و درصورتی که قبلا سابقه پرداخت حق بیمه بیش از 5 سال را داشته اید مبلغ حق بیمه براساس میانگین دستمزد یکسال آخر شما محاسبه گردیده است. لذا جهت بررسی بیشتر نیاز به اطلاعات دیگری از جمله نوع معرفینامه جهت عقد قرارداد بیمه حرف و مشاغل آزاد و سابقه قبلی شما و ... میباشد.