در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)

سلام در حال حاضر 2/5 ماهه باردار هستم و حدود 8ساله که بیمه تامین اجتماعی اجباری دارم . چطور میتونم بیمه تکمیلی بشم؟

مدیر سایت:- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.
سوال دوم: برای بیمه شدن شخص در پروژه های نظامی شرکت های خصوصی که به علت مسایل امنیتی اجازه بازرسی بیمه ندارند چه باید کرد ؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که ثبت نام بیمه تکمیلی به دو صورت هست،اما بعلت بارداری متاسفانه شامل حال شما نخواهد شد:

1-بیمه تکمیلی درمان گروهی:

که باید از طریق محل کار شما و با رعایت شرایط بیمه گری انجام شود و دارای 6 تا 9 ماه دوره انتظار می باشد.

2-بصورت خانوادگی:

که باید کلیه افراد خانواده عضو شده و برای دریافت سرویس زایمان از بیمه فوق،یک سال دوره انتظار وجود دارد.

البته در حال حاضرفعده ای شیاد و کلاهبردار با توجه به این شرایط و عدم سرویس دهی شرکتهای بیمه به افرادی نظیر شما عزیز گرامی که نیاز به در یافت سرویس بیمه ای دارند،کارتهای تخفیف بیمه تکمیلی را با قیمتهای بسیار نازل بین نفری 200 تا 400 هزار تومان بفروش رسانده که کارتهای فوق مشمول پوششهای بیمه تکمیلی نبوده و نیست و مورد تایید هیچ ارگان و نهادی نیز نمی باشد.

لطفا" دقت بفرمایین تا در دام این شیادان و کلاهبرداران واقع نگردید.

بهترین راه برای شما و سایر عزیزانی که این مشکل را دارند،داشتن دفترچه بیمه ایرانیان(سلامت) و یا دفترچه تامین اجتماعی می باشد.

با تجدید احترام